Вие сте тука: Насловна
BAKER’S KINGDOM INT’L INC. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Пекарница машина, со една фабрика во Shanghai. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.
Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Пекарница машина

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.

Ние сме ангажирани во производство и извоз на сеопфатен опсег на Пекарница машина и опрема. Угостителство за разновидните барања на индустријата за печење, нашата индустриска и професионална опрема за печење вклучува печка за печење, машина за торти, машина за колачиња, машина за производство на леб, машина за храна, машина за мешање и комплетни линии за производство на производи за пекара и торти итн. , нашите машини за пекарница се нудат во неколку модели и конфигурации за да ги задоволат специфичните барања на нашите клиенти.
Понудената низа Пекарница машина и опремата се комплексно произведени со користење на квалитетни одобрени компоненти и софистицирана технологија со цел да се исполнат меѓународните стандарди за квалитет. Благодарение на карактеристики како цврст дизајн, едноставна употреба, сигурно функционирање, ниско одржување и долг работен век, оперативната извонредност, овие производи се високо ценети и ценети на пазарот. Ние сме ставање нашите сто проценти eff